Sunday Stuntday

Wat een heerlijke (stunt)middag was het vandaag. De wielerfanaten onder ons hebben waarschijnlijk meer binnen dan buiten zitten zweten. Fantastisch!

In de eerste plaats voor meneer Rasmussen zelf, wat een (PR)estatie!

Ten tweede voor onze oerhollandse Rabo-ploeg (die het dus kennelijk al die jaren wel op water en brood konden) die nu zeker eens terecht wordt getrakteerd op een heel mooi Frans zonnetje .

Je moet als bank wel ongelofelijk trots zijn als je op deze manier letterlijk de concurrentie van je afschud. De website (homepage) van de Rabobank is gelijk na deze tour aangepast met een grote foto van een juichende Rasmussen. En terecht.

Ten derde was deze middag voor de supporters en fans een prachtige dag op een van de mooiste sportevenementen van het jaar. Met de volgende link kan ik het lang bewaarde geheim
verklappen van al dat harde fietsen van onze Rabo mannen. Het is dan wel niet van deze tour maar het zegt iets over de merkbeleving en betrokkenheid van de die hards langs de kant van de weg. Daar blijkt wel uit dat deze sponsor (en haar gesponsorden) op handen gedragen wordt.

Knap staaltje werk.

Eigenlijk is de tour nog maar net begonnnen maar kan voor mij al niet meer stuk!

Tenzij ik de tourpool natuurlijk ga verliezen……