Efteling Fata Morgana

De Efteling verwondert ruim 4 miljoen bezoekers per jaar. Alleen in de Efteling worden bezoekers zo meegenomen in andere werelden dat ze beginnen te twijfelen aan zichzelf: is dat wat ik zie nu echt of niet? Maar hoe zit dat met de stoere en ongelovige vaders van de gezinnen die het attractiepark bezoeken? Raken die nog verwonderd door de sprookjeswereld en feeërieke attracties? Tijd om erachter te komen!
Dit najaar is in het diepste geheim gewerkt aan een bijzondere Efteling-grap, compleet met verborgen camera’s, moeders als buikdanseressen en een tijger.

In een video is te zien hoe Fata Morgana tot leven komt. Nietsvermoedende vaders stappen samen met hun kinderen aan boord en beleven de meest bijzondere en verrassende boottocht in de attractie ooit! Maar niet alleen vaders twijfelen in dit filmpje aan de werkelijkheid…

Met dit YouTube-filmpje beoogt de Efteling te laten zien dat het sprookjespark bezoekers al bijna 63 jaar verwondert, zelfs stoere vaders. Maar ook de kijker wordt verwonderd en zal zich afvragen wat echt is en wat niet. De social film is een creatie van de Efteling en Fama Volat, Caviar was verantwoordelijk voor de productie.